Sincan Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

WEB https://sincanoeu2kademe.meb.k12.tr
Adres : MUSTAFA KEMAL MAH. 15 CAD. NO 21 SİNCAN / ANKARA
VİZYON : Okulumuz, otizm çalışmalarıyla model gösterilen kurum olmak, Otizm çalışmalarında geleceğe yön vermek, Otistik Bireylerin Sağlık ve rehabilitasyon, nitelikli yöntemlerle eğitim, sosyal, kültürel, yetenek arttırıcı etkinlikler, spor ve tarımla uğraşmalarını, doğa ve toplumla kaynaşmalarını sağlamaktır.
MİSYON : Otizmli bireylerin sağlık ve rehabilitasyon ihtiyaçlarını, eğitim ve öğretim çağındaki bireylerin uygun ve nitelikli yöntemlerle eğitim almalarını, normal bireyler ile sosyal, kültürel, yetenek arttırıcı etkinlikler ile spor ve tarımla uğraşmalarını, doğa ve toplumla kaynaşmalarını, faaliyetlerin etkinleştirilmesi ve geliştirilmesini sağlamaktır.
BAŞARILAR : Özel Sporcular Masa Tenisi Ankara 2.Liği

Saatler : DERS BAŞLAMA : 9:20 DERS BİTİŞ : 14:45
Yabancı Dil :
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : BELEDİYE OTOBÜSLERİ VE DOLMUŞLAR HER 15 DAKİKADA OKULUN ÖNÜNDEN HAREKET ETMEKTEDİR
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE 35 İLÇE MERKEZİNE 10 KM
Kontenjan Bilgileri : OKULUMUZ 1 VE 2. KADEME OLARAK EĞİTİM VERMEKTEDİR İKİ KADEMEDE TOPLAM 72 ÖĞRENCİ BULUNMAKTADIR
Sportif Etkinlikler : Masa Tenisi, Atletizm, Salon Sporları
Bilimsel Etkinlikler :